Ajeti-hadithi-duaja-12

Ajeti i Ditës  Në të vërtetë, ata që janë afër Zotit tënd, nuk refuzojnë ta adhurojnë Atë, por e lavdërojnë dhe përulen në sexhde para Tij. (Kuran: 7;206) Hadithi i Ditës Robi ndodhet më afër Zotit të tij , atëherë kur ai është në sexhde. Prandaj lutuni sa më shumë…

Read more

Ajeti-hadithi-duaja-17

Ajeti i Ditës Ata thonë: “Ne dëgjojmë dhe bindemi. Faljen Tënde kërkojmë, o Zoti Ynë dhe te Ti do të kthehemi!” (Kuran: 2;285) Hadithi i Ditës Çdo ditë dy engjëj zbresin nga Xheneti dhe njëri prej tyre thotë: “O Allah, shpërbleje çdo person që harxhon në kauzën tënde dhe engjëlli…

Read more

Ajeti-hadithi-duaja-18

Ajeti i Ditës Burrave u është hijeshuar dashuria për gjërat e dëshiruara: për gratë, fëmijët, arin dhe argjendin e grumbulluar, kuajt e bukur, bagëtitë dhe arat e lëruara. Këto janë kënaqësitë e kësaj jete, por shumë më i mirë është kthimi tek Allahu. (Kuran: 2;285) Hadithi i Ditës Kur dërgohet…

Read more

Z. Abdul Aziz Ahmed Alobaid, Drejtori i Përgjithshëm i  Komitetit  Kuvaitjan për Bamërsi, vizitë në KMSH

Z. Abdul Aziz Ahmed Alobaid, Drejtori i Përgjithshëm i Komitetit Kuvaitjan për Bamërsi, vizitë në KMSH

Z. Abdul Aziz Ahmed Alobaid, Drejtori i Përgjithshëm i Komitetit Kuvaitjan për Bamërsi, zhvilloi një vizitë në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë. Z. Alobaid u prit nga Kryetari, H. Bujar Spahiu. Komuniteti Mysliman i Shqipërisë dhe Komiteti Kuvaitjan i Bamirësisë kanë një histori të suksesshme bashkëpunimi, histori e cila do të…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë