Krerët dhe përfaqësues të bashkësive fetare në Shqipëri mesazhe ngushëllimi dhe bashkimi drejtuar Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për ngjarjen në Xhaminë Dine Hoxha

Krerët dhe përfaqësues të bashkësive fetare në Shqipëri mesazhe ngushëllimi dhe bashkimi drejtuar Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për ngjarjen në Xhaminë Dine Hoxha

Krerët dhe përfaqësues të bashkësive fetare në Shqipëri mesazhe ngushëllimi dhe bashkimi drejtuar Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për ngjarjen në Xhaminë Dine Hoxha, ku një person plagosi disa besimtarë në xhami. Ngjarja e rëndë e ndodhur ditën e hënë, 19 prill 2021, në Xhaminë Dine Hoxha në Kryeqytet, solli reagim…

Read more

Kryetari i KMSH, H. Bujar Spahiu, mori pjesë, me ftesë të posaçme, në konferencën online të organizuar nga Këshilli Botëror i Komuniteteve Myslimane

Kryetari i KMSH, H. Bujar Spahiu, mori pjesë, me ftesë të posaçme, në konferencën online të organizuar nga Këshilli Botëror i Komuniteteve Myslimane

Kryetari i KMSH, H. Bujar Spahiu, mori pjesë, me ftesë të posaçme, në konferencën online të organizuar nga Këshilli Botëror i Komuniteteve Myslimane, me qendër në Abu Dabi. Konferenca u zhvillua në kuadër të Muajit Bekuar të Ramazanit. Temë e kësaj konference ishte; “Myslimanët në Europën Juglindore – historia, tradita,…

Read more

“DHURO NJË IFTAR”, fushata e KMSH-së, tashmë e kthyer në traditë për gjatë muajit të Ramazanit

“DHURO NJË IFTAR”, fushata e KMSH-së, tashmë e kthyer në traditë për gjatë muajit të Ramazanit

Dhuro një iftar” Komuniteti Mysliman i Shqipërisë përgjatë muajit të bekuar të Ramazanit organizon fushatën, tashmë e kthyer në traditë, “Dhuro një iftar”. Të ardhurat monetare të grumbulluara do të përkthehen në pako me produkte te ndryshme, të cilat do t’u shpërndahen familjeve apo grupeve në nevojë. Dhuro dhe ti…

Read more

Kryetari i KMSH-së, Spahiu sëbashku me kryeministrin Rama dhe ministren Margariti inspektuan Xhaminë Et’hem Beu

Kryetari i KMSH-së, Spahiu sëbashku me kryeministrin Rama dhe ministren Margariti inspektuan Xhaminë Et’hem Beu

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. bujar Spahiu, sëbashku me Kryeministrin, z. Edi Rama dhe Ministren e Kulturës, znj. Elva Margariti, inspektuan Xhaminë Et’hem Beu në Tiranë në çelje të Muajit të Ramazanit. Kryetari Spahiu dhe Kryeministri Rama panë nga afër rezultatin e një pune të gjatë, sa të…

Read more

KMSH nënshkruan kontratat për rindërtimin me bashkësitë Islame të Diasporës

KMSH nënshkruan kontratat për rindërtimin me bashkësitë Islame të Diasporës

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë nënshkruan kontratën e bashkëpunimit për rindërtim me Bashkësitë Islame të Diasporës. Kontrata është nënshkruar midis; -H. Bujar Spahiu, Kryetar i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, -Z. Mehas ALIJA, Kryetar i Komunitetit Mysliman Shqiptar në Zvicër (KMSHZ)/Dachverband der Albanisch-Islamischen Gemeinschaften in der Schweiz (DAIGS). -Z. Vahidin BELULI, Kryetar…

Read more

Simpoziumi “Ramazani në Trevat Shqiptare” me iniciativë të Kryetarit të KMSH-së, H. Bujar Spahiu

Simpoziumi “Ramazani në Trevat Shqiptare” me iniciativë të Kryetarit të KMSH-së, H. Bujar Spahiu

Me iniciativë të Kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, ditën e premte, 9 prill 2021, ora 10, në platformën online “Zoom” u mbajt simpoziumi me temë “Ramazani në Trevat Shqiptare”. Pjesmarrës: H. Bujar Spahiu, Kryetar i Komuniteti Mysliman të Shqipërisë H. Naim Tërnava, Myfti i Bashkësisë Islame…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë