Xhamia e Profetit Muhamed (s.a.s)

Xhamia e Profetit Muhamed (s.a.s)

Momente nga vizita e sotme në të ashtëquajturin “Kopsht të Xhenetit” në xhaminë e Profetit Muhamed (s.a.s). Profeti Muhamed (Paqja qoftë mbi të) ka thënë: “(Pjesa) Midis shtëpisë sime dhe minberit tim është një kopsht prej kopshteve të xhenetit.” (El-Bukhari 1137, Muslimi 1390) Nisur nga ky hadith haxhinjtë që vizitojnë…

Read more

Water for life

Water for life

“WATER FOR LIFE” “Ata që shpenzojnë pasurinë e vet në rrugë të Allahut, i shëmbëllejnë atij që mbjell një kokërr nga e cila dalin shtatë kallinj, ku secili kalli ka nga njëqind kokrra. Allahu ia shton (shpërblimin) edhe më tepër kujt të dëshirojë; Allahu është Mirëbërës i madh dhe i…

Read more

Ekstremizmi Fetar – Pikënisjet Ideologjike dhe Strategjitë e Përballimit

Ekstremizmi Fetar – Pikënisjet Ideologjike dhe Strategjitë e Përballimit

Një delegacion përfaqësues i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë mori pjesë në konferencën ndërkombëtare me temë “Ekstremizmi Fetar – Pikënisjet Ideologjike dhe Strategjitë e Përballimit”. Konferenca u organizua nga Myftinia e Egjiptit, nën kujdesin e kryeministrit të vendit Mustafa Madbouli dhe u zhvillua në Kairo, në datat 7-9 qershor. Komuniteti Mysliman…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë