ZEKATI – Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton qytetarët se mund ta adresojnë zekatin pranë zyrave tona ose në numrat a llogarive bankare

ZEKATI – Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton qytetarët se mund ta adresojnë zekatin pranë zyrave tona ose në numrat a llogarive bankare

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë qytetarët të cilët kanë për obligim dhënien e zekatit, kusht i besimit islam, se mund ta adresojnë atë pranë zyrave ose në numrat a llogarive të KMSH. https://www.kmsh.al/dhuro-zekatin Komuniteti Mysliman i Shqipërisë është organi zyrtar i përfaqësimit të myslimanëve në Shqipëri, dhe si…

Read more

Kreu i KMSH-së, H. Bujar Spahiu: Kënaqësi e veçantë bashkëbisedimi që pata me imamin e nderuar, Rijad ef. Aliu, të Xhamisë Dituria në Gjenevë-Zvicër

Kreu i KMSH-së, H. Bujar Spahiu: Kënaqësi e veçantë bashkëbisedimi që pata me imamin e nderuar, Rijad ef. Aliu, të Xhamisë Dituria në Gjenevë-Zvicër

Ishte një kënaqësi e veçantë bashkëbisedimi që pata me imamin e nderuar, Rijad ef. Aliu, të Xhamisë Dituria në Gjenevë-Zvicër. Imami i nderuar zhvillon një bashkëbisedim “Mesazhe Ramazani”, ku unë isha i ftuar dhe pata nderin të komunikoj me të dhe xhematin e Xhamisë Dituria në Zvicër. Gjatë këtij bashkëbisedimi…

Read more

Krerët dhe përfaqësues të bashkësive fetare në Shqipëri mesazhe ngushëllimi dhe bashkimi drejtuar Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për ngjarjen në Xhaminë Dine Hoxha

Krerët dhe përfaqësues të bashkësive fetare në Shqipëri mesazhe ngushëllimi dhe bashkimi drejtuar Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për ngjarjen në Xhaminë Dine Hoxha

Krerët dhe përfaqësues të bashkësive fetare në Shqipëri mesazhe ngushëllimi dhe bashkimi drejtuar Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për ngjarjen në Xhaminë Dine Hoxha, ku një person plagosi disa besimtarë në xhami. Ngjarja e rëndë e ndodhur ditën e hënë, 19 prill 2021, në Xhaminë Dine Hoxha në Kryeqytet, solli reagim…

Read more

Kryetari i KMSH, H. Bujar Spahiu, mori pjesë, me ftesë të posaçme, në konferencën online të organizuar nga Këshilli Botëror i Komuniteteve Myslimane

Kryetari i KMSH, H. Bujar Spahiu, mori pjesë, me ftesë të posaçme, në konferencën online të organizuar nga Këshilli Botëror i Komuniteteve Myslimane

Kryetari i KMSH, H. Bujar Spahiu, mori pjesë, me ftesë të posaçme, në konferencën online të organizuar nga Këshilli Botëror i Komuniteteve Myslimane, me qendër në Abu Dabi. Konferenca u zhvillua në kuadër të Muajit Bekuar të Ramazanit. Temë e kësaj konference ishte; “Myslimanët në Europën Juglindore – historia, tradita,…

Read more

“DHURO NJË IFTAR”, fushata e KMSH-së, tashmë e kthyer në traditë për gjatë muajit të Ramazanit

“DHURO NJË IFTAR”, fushata e KMSH-së, tashmë e kthyer në traditë për gjatë muajit të Ramazanit

Dhuro një iftar” Komuniteti Mysliman i Shqipërisë përgjatë muajit të bekuar të Ramazanit organizon fushatën, tashmë e kthyer në traditë, “Dhuro një iftar”. Të ardhurat monetare të grumbulluara do të përkthehen në pako me produkte te ndryshme, të cilat do t’u shpërndahen familjeve apo grupeve në nevojë. Dhuro dhe ti…

Read more

Kryetari i KMSH-së, Spahiu sëbashku me kryeministrin Rama dhe ministren Margariti inspektuan Xhaminë Et’hem Beu

Kryetari i KMSH-së, Spahiu sëbashku me kryeministrin Rama dhe ministren Margariti inspektuan Xhaminë Et’hem Beu

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. bujar Spahiu, sëbashku me Kryeministrin, z. Edi Rama dhe Ministren e Kulturës, znj. Elva Margariti, inspektuan Xhaminë Et’hem Beu në Tiranë në çelje të Muajit të Ramazanit. Kryetari Spahiu dhe Kryeministri Rama panë nga afër rezultatin e një pune të gjatë, sa të…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë