Shpërndarja e kurbanit nga KMSH

Shpërndarja e kurbanit nga KMSH

Thirrjes së Komunitetit Musliman të Shqipërisë për mbledhjen e kurbaneve , dhe më pas shpërndarjen e tyre te familjet në nevojë, i janë përgjigjur shumë qytetar rezident në Shqipëri dhe ata të diasporës. Zyra e Gruas pranë KMSH bëri të mundur identifikimin e familjeve në nevojë dhe shpërndarjen e dhjetra…

Read more

Mijëra besimtarë myslimanë falën sot namazin e Kurban Bajramit në sheshin “Skënderbej”, në Tiranë, dhe mijëra të tjerë në sheshet kryesore të çdo qyteti të vendit

Mijëra besimtarë myslimanë falën sot namazin e Kurban Bajramit në sheshin “Skënderbej”, në Tiranë, dhe mijëra të tjerë në sheshet kryesore të çdo qyteti të vendit

Mijëra besimtarë myslimanë falën sot namazin e Kurban Bajramit në sheshin “Skënderbej”, në Tiranë, dhe mijëra të tjerë në sheshet kryesore të çdo qyteti të vendit. Festimet e Kurban Bajramit filluan që në orët e para të mëngjesit me faljen e namazit të sabahut. Më pas programi i Bajramit filloi…

Read more

Konkursi i parë i Ezanit i organizuar nga KMSH

Konkursi i parë i Ezanit i organizuar nga KMSH

Komuniteti Mysliman i Shqipërsisë organizoi konkursin “Thirrja e Ezanit”, konkurs i zhvilluar për herë të parë në rang kombëtar. Në këtë konkurs morën pjesë kandidatë nga e gjithë Shqipëria, të grupmoshave 15 deri në 25 vjeç. Konkursi kaloi nëpër tre faza. 1-Thirrja nëpër ambientet e xhamive të myftinive 2-Seleksionimi lokal,…

Read more

Kryetari i KMSH dhe Ministrja e Kulturës në prezantimin e projektit të restaurimit të Xhamisë së Plumbit

Kryetari i KMSH dhe Ministrja e Kulturës në prezantimin e projektit të restaurimit të Xhamisë së Plumbit

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, sëbashku me Ministren e Kulturës, znj, Elva Margariti dhe Myftiun e Shkodrës Sytari, morën pjesë në prezantimin e projektit të restaurimit të Xhamisë së Plumbit/Shkodër. “Është kënaqësi të jem sot këtu në nisje të një pune të mrekullueshme, restaurimin e Xhamisë së Plumbit. Unë…

Read more

Gjatë javës që sapo lamë pas, një grup studiuesish, teologësh dhe aktivistësh nga Zvicra, vizituan KMSH-në

Gjatë javës që sapo lamë pas, një grup studiuesish, teologësh dhe aktivistësh nga Zvicra, vizituan KMSH-në

Gjatë javës që sapo lamë pas, një grup studiuesish, teologësh dhe aktivistësh nga Zvicra, vizituan Komunitetin Mysliman të Shqipërisë. Ata u pritën nga Kryetari Spahiu, i cili i njohu ata me veprimtarinë e institucionit që drejton, me kontributin dhe vlerat paqësore të islamit, dhe se si përçohen ato te qyterarët…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë