Homazhe për H. Selim Muçën, besimtarë myslimanë dhe personalitete nderojnë ish-kreun e KMSH-së

Homazhe për H. Selim Muçën, besimtarë myslimanë dhe personalitete nderojnë ish-kreun e KMSH-së

Selim Muça, kryetar nderi i Komunitetit Mysliman dhe ish kryetar për një dekadë është përcjellë sot për në botën e amshuar. Në shenjë respekti e vlerësimi për personalitetin e tij, Komuniteti Mysliman, familjarë të familjes Muça, personalitete të jetës publike, miq dhe besimtarë të shumtë kanë nderuar Selim Muçën me…

Read more

Programi festiv 2014 në Berat

Programi festiv 2014 në Berat

Programi festiv 2014 “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit” u zhvillua edhe në Berat, të martën e 22 Prillit. Në program morën pjesë: Dorian Demetja, Drejtori i Burimeve Njerëzore në Komunitetin Mysliman, Drejtori i Kabinetit në KMSH Oltion Kola, Kryetari i Bashkisë së Beratit z. Fadil Nasufi, Sekretar i Përgjithshëm…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë