Njoftim për tenderim

Njoftim për tenderim

Komuniteti Myslimani Shqipërisë, njofton të gjitha palët e interesuara se për qëllim të ndërtimit të një kompleksi ndërtimi për t’u përdorur si qendër tregtare në Bashkinë e Elbasanit në lagjen “Çlirimi”, do të zhvillojë një procedurë tenderimi. Për këtë arsye ftohen të gjithë subjektet e interesuara të paraqesin ofertat e…

Read more

ZEKATI – Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton qytetarët se mund ta adresojnë zekatin pranë zyrave tona ose në numrat a llogarive bankare

ZEKATI – Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton qytetarët se mund ta adresojnë zekatin pranë zyrave tona ose në numrat a llogarive bankare

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë qytetarët të cilët kanë për obligim dhënien e zekatit, kusht i besimit islam, se mund ta adresojnë atë pranë zyrave ose në numrat a llogarive të KMSH. https://www.kmsh.al/dhuro-zekatin Komuniteti Mysliman i Shqipërisë është organi zyrtar i përfaqësimit të myslimanëve në Shqipëri, dhe si…

Read more

Deklaratë e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë në lidhje me ngjarjet e fundit në Bashkësinë Fetare Islame të RMV

Deklaratë e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë në lidhje me ngjarjet e fundit në Bashkësinë Fetare Islame të RMV

Nisur nga ngjarjet e fundit të ndodhura në Bashkësinë Fetare Islame të Maqedonisë së Veriut, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë dënon përpjekjet për destabilizimin e kësaj bashkësie me në Krye, Reisin H. Sulejman ef. Rexhepi. Bashkësitë fetare Islame janë autonome në funksionimin e tyre. Ndërhyrja në çështjet e brendshme organizative, cenon…

Read more

Nata e mirë e Miraxhit

Nata e mirë e Miraxhit

Sot më 2 prill, është nata e mirë e Miraxhit. Netët e mira janë netë të begata nga ana ideore dhe shpirtërore, ku dhuntitë dhe dhuratat hyjnore shfaqen në sasinë më të madhe. Në fund të periudhës njëmbëdhjetëvjeçare të pejgamberisë në Mekë, në vitin 621 dhe, sipas pikëpamjes së pranuar,…

Read more

Deklaratë për shtyp e Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë

Deklaratë për shtyp e Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë (Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, Kisha Ortodokse Autoqefale e Shqipërisë, Kisha Katolike e Shqipërisë, Kryegjyshata Botërore Bektashiane dhe Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë), po ndjekin me shqetësim situatën politike në vendin tonë, e cila ndikon drejtpërsëdrejti në aspektin social, ekonomik dhe në të ardhmen e rinisë sonë, duke…

Read more

Roli i gruas në shoqërinë moderne sipas këndvështrimit Islam

Roli i gruas në shoqërinë moderne sipas këndvështrimit Islam

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Këshillin Botëror të Komuniteteve Myslimane dhe Departamentin e Shkencave Islame pranë Kolegjit Universitar “Bedër”, organizojnë Konferencën e 2-të Ndërkombëtare në Studimet Islame (ISCON), me temë: “Roli i gruas në shoqërinë moderne sipas këndvështrimit Islam”. Kjo konferencë, e cila do të zhvillohet ditën e…

Read more

DEKLARATË PËR MEDIA

DEKLARATË PËR MEDIA

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka mirëpritur vendimin e qeverisë për mbylljen e kazinove elektronike dhe basteve sportive në zonat e banuara. Ky është një vendim i mirëpritur dhe i gëzueshëm për të gjithë qytetarët shqiptarë dhe një masë e rëndësishme në mbrojtjen e të rinjve nga rënia në kthetrat e…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë