DEKLARATË PËR MEDIA

DEKLARATË PËR MEDIA

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka mirëpritur vendimin e qeverisë për mbylljen e kazinove elektronike dhe basteve sportive në zonat e banuara. Ky është një vendim i mirëpritur dhe i gëzueshëm për të gjithë qytetarët shqiptarë dhe një masë e rëndësishme në mbrojtjen e të rinjve nga rënia në kthetrat e…

Read more

PROGRAMI I KURBAN BAJRAMIT 2018

PROGRAMI I KURBAN BAJRAMIT 2018

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se namazi i Kurban Bajramit, ditën e martë, 21 gusht 2018, do të falet në orën 07:00 në Sheshin Skënderbej. Para faljes së namazit të Kurban Bajramit do të zhvillohet një ceremoni me lexim kur’ani, ligjërata dhe përshëndetje. PROGRAMI I PLOTË I…

Read more

PROGRAMI I FITER BAJRAMIT

PROGRAMI I FITER BAJRAMIT

NJOFTIM Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se Fitër Bajrami do të falet ditën e premte në orën 06:00 në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, Tiranë. Programi fillon në orën 05:30 dhe mbaron në orën 6:15. PROGRAMI I FITER BAJRAMIT Data.: 15.06.2018 Dita: E premte Ora: 05:30-06:00 Vendi: Bulevardi…

Read more

Ramazani fillon më 16 maj 2018

Ramazani fillon më 16 maj 2018

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se Muaji i Madhëruar i Ramazanit fillon ditën e mërkurë, më 16 maj 2018. Me rastin e fillimit të Muajit të Madhëruar të Ramazanit, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë uron mbarë myslimanët shqiptarë agjërim të lehtë e adhurim të pranuar. Le të sjellë…

Read more

Xhumaja e solidaritetit

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë e ka ndjekur me vëmendje situatën e vështirë të shkaktuar nga reshjet e mëdha të shiut dhe përmbytjet që ndodhën pak ditë më parë në vendin tonë, si dhe gjendjen e rënduar për banorët e këtyre zonave, të cilët po përballen me mungesat e përditshme në…

Read more

PROGRAMI I KURBAN BAJRAMIT 2017

PROGRAMI I KURBAN BAJRAMIT 2017

PROGRAMI I KURBAN BAJRAMIT Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se namazi i Kurban Bajramit, ditën e hënë, 1 shtator 2017, do të falet në orën 06:50 në Sheshin Skënderbej. Para faljes së namazit të Kurban Bajramit do të zhvillohet një ceremoni me lexim kur’ani, ligjërata dhe përshëndetje.…

Read more

KURBAN BAJRAMI 2017

KURBAN BAJRAMI 2017

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton besimtarët se dita e parë e Kurban Bajramit është më 1 Shtator 2017. Komuniteti Mysliman edhe këtë vit do realizojë shpërndarjen e mishit të Kurbanit në bazë të një grafiku, ku do të përfitojnë familjet në nevojë në shkallë vendi. Cilido që nuk ka mundësi të…

Read more