Bëdër organizon konferencën: “Ekstremizmi në shekullin e 21, Roli i Ligjit, Medias dhe Kulturës”

Bëdër organizon konferencën: “Ekstremizmi në shekullin e 21, Roli i Ligjit, Medias dhe Kulturës”

Fakulteti i Shkencave Humane në Bedër në bashkëpunim me Universitetin e Barit “Aldo Moro”, organizojnë Konferencën e 5-të Ndërkombëtare në Shkencat Humane me temë: “Ekstremizmi në shekullin e 21, Roli i Ligjit, Medias dhe Kulturës”. Ashtu si çdo vit tjetër konferenca synon të mbledhë sëbashku akademikë, studiues, ekspertë e profesionistë…

Read more

Deklaratë e Komuniteteve Fetare në Shqipëri për paqe dhe urtësi në situatën politike shqiptare

Deklaratë e Komuniteteve Fetare në Shqipëri për paqe dhe urtësi në situatën politike shqiptare

Ne Komunitetet Fetare në Shqipëri, Komuniteti Mysliman, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Katolike, Kryegjyshata Botërore e Bektashinjëve dhe Vëllazëria Ungjillore, në përputhje me natyrën e veprimtarisë tonë shpirtërore, ndiejmë përgjegjësinë shpirtërore dhe morale që kemi për besimtarët tanë, por edhe për shoqërinë shqiptare në përgjithësi. Me anë të kësaj deklarate të…

Read more

NJOFTIM/ KMSH organizon Konferencën Shkencore me temë: “25 VITE DRITA ISLAME”

NJOFTIM/ KMSH organizon Konferencën Shkencore me temë: “25 VITE DRITA ISLAME”

Me rastin e 25 vjetorit të themelimit të organit të parë mediatik të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, revistës “Drita Islame”, ju ftojmë të merrni pjesë në Konferencën Shkencore me temë: “25 VITE DRITA ISLAME”. I pranishëm në këtë konferencë do të jetë Presidenti i Republikës Sh.T.Z. Bujar Nishani, krerët e bashkësive islame të Kosovës…

Read more

PROGRAMI I KURBAN BAJRAMIT

PROGRAMI I KURBAN BAJRAMIT

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se Kurban Bajrami është ditën e hënë, 12 shtator 2016. Bajrami do të falet në orën 07:00 në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, përpara ish – Hotel Dajtit, Tiranë. Para faljes së namazit të Kurban Bajramit do të zhvillohet një ceremoni me lexim…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë