NJOFTIM

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se Fitër Bajrami do të falet ditën e premte në orën 06:00 në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, Tiranë.

Programi fillon në orën 05:30 dhe mbaron në orën 6:15.

PROGRAMI I FITER BAJRAMIT

Data.: 15.06.2018

Dita: E premte

Ora: 05:30-06:00

Vendi: Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Tiranë

Fillimi: 05:30, Moderatori Dorian Demetja

Lexim Kur’ani: 05:35, Imami i Xhamisë së Et’hem Beut, Elton Karaj

Fjala përshëndetëse: 05:40, Kryetari i KMSH, H. Skender Bruçaj

Ligjëratë: 05:45, Nënkryetari i KMSH, Lauren Luli

Falja e Namazit: 06:00

Hytbeja: 06:05 Myftiu i Tiranës, Ylli Gura

 

KOMUNITETI MYSLIMAN I SHQIPËRISË