Kohët e Faljes

Lajme

Kryetari H. Bujar Spahiu, priti në një vizitë titullarët e medreseve të vendit
Kryetari H. Bujar Spahiu, priti në një vizitë titullarët e medreseve të vendit

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti në një vizitë titullarët e medreseve të vendit, përkatësisht z. Ndriçim Gjimi, Drejtor i Medresesë Tiranë, z. Kujtim Dervishi, Drejtor i Medresesë Shkodër, znj. Neriman Gjinali, Drejtor i Medresesë Durrës dhe z. Ardit Dragoti, Drejtor i Medresesë Elbasan. Ky takim…

Aktivitete

  • Zhvillohet simpoziumi me temë: “Bashkëjetesa fetare – traditë dhe kulturë në Tiranë”
  • Kryetari Spahiu viziton Kryetarin e Këshillit Botëror të Komuniteteve Myslimane
  • Zhvillohet forumi ndërkombëtar: "Globalizmi i Konflikteve dhe Universalizmi i Paqes: Kërkesat dhe Partneritetet"
  • Mbrëmje fetare kushtuar Profetit Muhamed (a.s.) (Mevludi) në xhaminë Et’hem Beu

Botime

Hutbeja e javës - Vlerësimi i Allahut për Profetin (a.s) - Imam Elton Karaj

zani-33-kmsh

Islami

2-namazi

Namazi

3-agjerimi

Agjërimi

4-zekat

Zekati

5-haxhi

Haxhi

1 / 4
Medreseja e Tiranës
2 / 4
Medreseja e Shkodrës
3 / 4
Medreseja e Elbasanit
4 / 4
Medreseja e Durrësit

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë