PROGRAMI I KURBAN BAJRAMIT

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se namazi i Kurban Bajramit, ditën e hënë, 1 shtator 2017, do të falet në orën 06:50 në Sheshin Skënderbej.

Para faljes së namazit të Kurban Bajramit do të zhvillohet një ceremoni me lexim kur’ani, ligjërata dhe përshëndetje.

PROGRAMI I PLOTË I KURBAN BAJRAMIT 2017

05:30 – NAMAZI I SABAHUT (FALJA)
05:45 – KURAN
06:20 – HAPJA
06:25 – LEXIM KURANI
06:30 – FJALA E KRYETARIT TË KMSH-së, H. SKENDER BRUÇAJ.
06:40 – LIGJËRATË – NËNKRYETARI I KMSH-së, z. BUJAR SPAHIU.
06:50 – FALJA E NAMAZIT TË BAJRAMIT
07:00 – HYTBEJA E BAJRAMIT – MYFTIU I TIRANËS, YLLI GURRA
07:10 – ILAHI