Universiteti Hëna e Plotë Bedër mbledh së bashku personalitete të njohura të politikës, medias, artit, botës akademike, biznesit, drejtësisë dhe përfaqësues të komuniteteve fetare në darkën e iftarit të organizuar në Hotel Sheraton.

 

15 Korrik 2013

Iftari i Bedrit (4)

Iftari i Bedrit (2) Iftari i Bedrit (3)  Iftari i Bedrit (5) Iftari i Bedrit (6)Iftari i Bedrit (1)