Iftar madhështor në Tiranë

Iftar madhështor në Tiranë

Minibashkia Bajram Pasha e Stambollit, në bashkëpunim me Komunitetin Mysliman dhe Bashkinë e Tiranës, organizoi më 12 korrik 2014, një iftar të hapur në pedonalen “Murat Toptani” në kryeqytet. Me qindra besimtarë e banorë të kryeqytetit kishin mbushur tryezat e shtruara, duke pritur çastin e këndimit të ezanit të akshamit,…

Read more

Kryeministri Rama shtron iftar

Kryeministri Rama shtron iftar

Kryeministri Edi Rama dhe bashkëshortja e tij, Linda Rama, shtruan mbrëmjen e djeshme një iftar për besimtarët myslimanë në ambientet e Hotel Sheraton. Në fillim pjesëmarrësit i përshëndeti kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, i cili falënderoi z. Rama dhe zonjën e tij për këtë darkë iftari,…

Read more