Sarajevë, takim i liderëve myslimanë të Ballkanit

Sarajevë, takim i liderëve myslimanë të Ballkanit

Një delegacion i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, i kryesuar nga kryetari Skender Bruçaj, zhvilloi një vizitë zyrtare në Bosnje-Hercegovinë, më 17 qershor 2014. Delegacioni mori pjesë në mbledhjen e krerëve myslimanë të Ballkanit, e organizuar nga Liga Botërore Islame (Muslim World Ligue – MWL). Në mbledhje u diskutua rreth mënyrave…

Read more

“Frytet e Besimit” në Xhaminë e Saukut

“Frytet e Besimit” në Xhaminë e Saukut

Cikli i mbrëmjeve fetare “Frytet e Besimit” u ndal mbrëmjen e së martës, pas namazit të akshamit, në Xhaminë e Saukut, ku u trajtua çështja e botës së përtejme. Në hapjen e kësaj mbrëmje, nënkryetari i Komunitetit Mysliman, Ali Zaimi, u shpreh se feja është këshillë, dhe se me këtë…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë