Inaugurohet Xhamia e re me 4 minare në Shkozet

Inaugurohet Xhamia e re me 4 minare në Shkozet

Me një ceremoni madhështore është inauguruar dje xhamia e re me katër minare “Riza Bajami” në Shkozet të Durrësit, e cila është ndërtuar nga vëllezërit Bajrami. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin liderët fetarë të Ballkanit, deputetë të parlamentit të Shqipërisë, deputetë të parlamentit të Kuvajtit, drejtues të pushtetit lokal,…

Read more

Një delegacion gjerman viziton KMSH-në

Një delegacion gjerman viziton KMSH-në

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Skender Bruçaj, priti  në një takim  një delegacion nga Gjermania, i përzgjedhur dhe financuar nga Agjensia Federale për Edukim Politik me qendër në Berlin, mbështetur nga Qeveria Federale dhe Bundestagu Gjerman. Duke u nisur nga interesi i palës gjermane për të mësuar më…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë