Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë Haxhi Selim Muça, priti në një takim Kreun e Kontrollit të Lartë të Shtetit turk, Assoc. Prof. Dr. Recai Akyel, i cili shoqërohej nga homologu i tij shqiptar z. Bujar Leskaj.

Në këtë vizitë kortezie të dy palët vlerësuan marrëdhëniet e mira mes dy vendeve, Shqipërisë dhe Turqisë.

4 Qershor 2013

IMG_6404IMG_6407IMG_6420