Përfaqësuesi i “Swiss Barakah Charity”, z. Mohamad Axhemi, viziton KMSh-në

Përfaqësuesi i “Swiss Barakah Charity”, z. Mohamad Axhemi, viziton KMSh-në

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, h. Bujar Spahiu, priti në një takim në selinë e institucionit, përfaqësuesin e fondacionit “Swiss Barakah Charity”, z. Mohamad Axhemi. Gjatë këtij takimi u diskutua për intensifikimin e marrëdhënieve ndërmjet dy institucioneve në shërbim të islamit dhe myslimanëve në vendin tonë. Në fjalën e…

Read more

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë shtron iftarin e parë për këtë vit

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë shtron iftarin e parë për këtë vit

Komuniteti Mysliman shtroi mbrëmë iftarin e parë të këtij Ramazani Në këtë iftar morën pjesë besimtarë të shumtë, personalitete të shoqërisë civile, gazetarë, politikanë, ndër ta, Kryetari i Bashkisë së Tiranës, z. Veliaj, Kryetari i Grupit Parlamentar të PS, z. Taulant Balla, ministret Spiropali dhe Muzhaqi. Ishin të pranishëm gjithashtu…

Read more

Mbrëmje fetare në Malësinë e Madhe

Mbrëmje fetare në Malësinë e Madhe

Ditën e djeshme, Myftinia e Malësisë së Madhe organizoi në xhaminë e qendrës së Koplikut, tribunën fetare”Mire se vjen Ramazan” Në këtë tribunë, krahës mikëpritësit, Myftiut të Malësisë së Madhe, z. Edmir Smajlaj, mori pjesë Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu dhe imami nga Shkupti, Dr. Zekeria…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë