Ajeti-hadithi-duaja-18

Ajeti i Ditës Burrave u është hijeshuar dashuria për gjërat e dëshiruara: për gratë, fëmijët, arin dhe argjendin e grumbulluar, kuajt e bukur, bagëtitë dhe arat e lëruara. Këto janë kënaqësitë e kësaj jete, por shumë më i mirë është kthimi tek Allahu. (Kuran: 2;285) Hadithi i Ditës Kur dërgohet…

Read more

Z. Abdul Aziz Ahmed Alobaid, Drejtori i Përgjithshëm i  Komitetit  Kuvaitjan për Bamërsi, vizitë në KMSH

Z. Abdul Aziz Ahmed Alobaid, Drejtori i Përgjithshëm i Komitetit Kuvaitjan për Bamërsi, vizitë në KMSH

Z. Abdul Aziz Ahmed Alobaid, Drejtori i Përgjithshëm i Komitetit Kuvaitjan për Bamërsi, zhvilloi një vizitë në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë. Z. Alobaid u prit nga Kryetari, H. Bujar Spahiu. Komuniteti Mysliman i Shqipërisë dhe Komiteti Kuvaitjan i Bamirësisë kanë një histori të suksesshme bashkëpunimi, histori e cila do të…

Read more

KANTIERËT E NDËRTIMIT & RINDËRTIMIT KMSH.

KANTIERËT E NDËRTIMIT & RINDËRTIMIT KMSH.

Edhe në këto ditë të nxehta gushti, puna në kantierët e ndërtimit dhe restaurimit nga Drejtoria e Pronave Vakf/Investimeve dhe Financës, pranë Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, vazhdon pa ndërprerje. Më poshtë përmes fotove po ju përcjellim disa prej tyre. Në fshatin Mihaja është drejt përfundimit restaurimi i xhamisë shekullore të…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë