Kreu i KMSH-së, H. Bujar Spahiu mori pjesë në ceremoninë e vlerësimit të KNFSH-së nga Presidenti Ilir Meta

Kreu i KMSH-së, H. Bujar Spahiu mori pjesë në ceremoninë e vlerësimit të KNFSH-së nga Presidenti Ilir Meta

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, mori pjesë në ceremoninë e vlerësimit të Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë me Dekoratën e lartë “Nderi i Kombit” nga Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta. Dekorata e lartë “Nderi i Kombit”, u dha me motivacionin: “Në vlerësim të kontributit të gjithanshëm…

Read more

Përfaqësues të Bashkësisë Islame të Bosnje Hercegovinës vizitojnë KMSH-në

Përfaqësues të Bashkësisë Islame të Bosnje Hercegovinës vizitojnë KMSH-në

Kryetari i Komuniteti Mysliman të Shqipërisë priti në një takim Drejtorin e Mardhënieve me Jashtë të Bashkësisë Islame të Bosnje dhe Hercegovinës, z. Razim Kolic dhe ndihmësen e tij, znj. Azra Efendic Eminovic. Bashkëpunimi i deritanishëm ndërmjet Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe atij të Bosnje dhe Hercegovinës në fusha të…

Read more

Delegacioni i KMSH-së, kryesuar nga Kryetari, H. bujar Spahiu zhvilloi vizitë zyrtare në Bashkësinë Islame të Kosovës

Delegacioni i KMSH-së, kryesuar nga Kryetari, H. bujar Spahiu zhvilloi vizitë zyrtare në Bashkësinë Islame të Kosovës

Një delegacion i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, kryesuar nga Kryetari, H. bujar Spahiu, zhvilloi vizitë zyrtare më datë 9/3/2021 në Bashkësinë Islame të Kosovës. Delegacioni u prit në selinë e BIK nga Myftiu i Kosovës Tërnava dhe bashkëpunëtorët e tij të afërt. Myftiu Tërnava i uroi mirëseardhje delegacionit nga Shqipëria,…

Read more

Kryetari i KMSH-së, H. Bujar Spahiu i ftuar nga Ministri i Çështjeve Fetare të Egjiptit në konferencën “Dialogu ndërmjet feve dhe kulturave”

Kryetari i KMSH-së, H. Bujar Spahiu i ftuar nga Ministri i Çështjeve Fetare të Egjiptit në konferencën “Dialogu ndërmjet feve dhe kulturave”

Gjatë kësaj fundjave, Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu ndodhet në Egjipt, me ftesë të Ministrit të Çështjeve Fetare të Egjiptit, z. Muhamed Mukhtar Xhuma, ku po merr pjesë në konferencën ndërkombëtare të organizuar nga kjo ministri, me temë: “Dialogu ndërmjet feve dhe kulturave”, konferencë e cila…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë