Drejtoria e Vakëf Investimeve dhe Finanës pranë KMSH organizoi “workshop” me të gjithë administratorët e myftinive në rang Republike

Drejtoria e Vakëf Investimeve dhe Finanës pranë KMSH organizoi “workshop” me të gjithë administratorët e myftinive në rang Republike

Drejtoria e Vakëf Investimeve dhe Finanës pranë Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, në datat 17 – 18 qershor 2021, organizoi në Qytetin e Beratit, një “workshop” me të gjithë administratorët e myftinive në rang Republike. Ky workshop u organizua në kuadër të riorganizimit administrativ, miratuar në mbledhjen e fundit të Këshillit…

Read more

Kryetari i KMSH-së, H. Bujar Spahiu, priti për vizitë Nuncin Apostolik në Shqipëri, z. Luigi Bonazzi

Kryetari i KMSH-së, H. Bujar Spahiu, priti për vizitë Nuncin Apostolik në Shqipëri, z. Luigi Bonazzi

Kryetari Spahiu vlerësoi marrëdhëniet e deritanishme miqësore dhe theksoi rëndësinë e kujdesin e vazhdueshëm që duhet të tregojmë për ruajtjen e tyre, të cilat sipas tij në kontekstin e harmonisë fetare në Shqipëri, shkojnë përtej përkatësive fetare, me qëllim ruajtjen e paqes dhe kohezionit social. Nunci Apostolik falënderoi z.Spahiu për…

Read more

“Angazhimi i të rinjve për një komunitet të qëndrueshëm”, projekti  i mbështetur nga Ambasada e SHBA. Zhvillohet “Faza2″ në qytetet juglindore

“Angazhimi i të rinjve për një komunitet të qëndrueshëm”, projekti i mbështetur nga Ambasada e SHBA. Zhvillohet “Faza2″ në qytetet juglindore

Në kuadër të projektit “Angazhimi i të rinjve për një komunitet të qëndrueshëm”, projekt i mbështetur nga Ambasada e SHBA-ve në Tiranë dhe implemtuar nga Komunitetit Mysliman i Shqipërisë, u zhvilluan “Faza2” e Workshop-it në qytetet juglindore të vendit. Ky ishte një sesion informues për fazën aktuale të projektit. Projekti…

Read more

Kryetari i KMSH, H. Bujar Spahiu: Është i papranueshëm çdo rast abuzimi ndaj gruas, gjysmës më të mirë të shoqërisë njerëzore

Kryetari i KMSH, H. Bujar Spahiu: Është i papranueshëm çdo rast abuzimi ndaj gruas, gjysmës më të mirë të shoqërisë njerëzore

Është i papranueshëm çdo rast abuzimi ndaj gruas, gjysmës më të mirë të shoqërisë njerëzore. Rasti më i fundit i abuzimit me të miturën në Mirditë është tronditës. Përveç reagimit të organeve kompetente, që duhet të jetë reagim i shpejtë dhe shembullor , i atillë duhet të jetë edhe reagimi…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë