Kreu i KMSH, H. Bujar Spahiu pret për vizitë intelektualë dhe ish-funksionarë të lartë të Bashkësisë Islame të Kosovës

Kreu i KMSH, H. Bujar Spahiu pret për vizitë intelektualë dhe ish-funksionarë të lartë të Bashkësisë Islame të Kosovës

Kisha kënaqësinë të prisja për një vizitë vëllazërore një grup intelektualësh dhe ish funksionarësh të lartë të Bashkësisë Islame të Kosovës. Resul ef. Rexhepi, ish-Sekretar i Përgjithshëm i Bashkësisë Islame të Kosovës, Ejup Ramadani, ish-Shef Kabineti i Myftiut të Kosovës, Nexhmedin Hoxhaj, ish-Kryetar i Këshillit të Bashkësisë Islame të Pejës,…

Read more

H. Bujar Spahiu: Ramazani mbaroi, po tani?!

H. Bujar Spahiu: Ramazani mbaroi, po tani?!

Fill pas Ramazanit dhe gëzimit të bajramit fillon “vazhdueshmëria e besimtarit” të devotshëm. Si ta kuptojmë “vazhdueshmëria e besimtarit të devotshëm”? Vazhdueshmëria e pandërprerë, përpjekja e pareshtur në adhurim për të fituar kënaqësinë e Zotit, ndjekja me përpikmëri e porosive kuranore dhe haditheve profetike, është nga cilësitë e besimtarit të…

Read more

Kreu i KMSH-së, H. Bujar Spahiu: Kënaqësi e veçantë bashkëbisedimi që pata me imamin e nderuar, Rijad ef. Aliu, të Xhamisë Dituria në Gjenevë-Zvicër

Kreu i KMSH-së, H. Bujar Spahiu: Kënaqësi e veçantë bashkëbisedimi që pata me imamin e nderuar, Rijad ef. Aliu, të Xhamisë Dituria në Gjenevë-Zvicër

Ishte një kënaqësi e veçantë bashkëbisedimi që pata me imamin e nderuar, Rijad ef. Aliu, të Xhamisë Dituria në Gjenevë-Zvicër. Imami i nderuar zhvillon një bashkëbisedim “Mesazhe Ramazani”, ku unë isha i ftuar dhe pata nderin të komunikoj me të dhe xhematin e Xhamisë Dituria në Zvicër. Gjatë këtij bashkëbisedimi…

Read more

Krerët dhe përfaqësues të bashkësive fetare në Shqipëri mesazhe ngushëllimi dhe bashkimi drejtuar Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për ngjarjen në Xhaminë Dine Hoxha

Krerët dhe përfaqësues të bashkësive fetare në Shqipëri mesazhe ngushëllimi dhe bashkimi drejtuar Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për ngjarjen në Xhaminë Dine Hoxha

Krerët dhe përfaqësues të bashkësive fetare në Shqipëri mesazhe ngushëllimi dhe bashkimi drejtuar Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për ngjarjen në Xhaminë Dine Hoxha, ku një person plagosi disa besimtarë në xhami. Ngjarja e rëndë e ndodhur ditën e hënë, 19 prill 2021, në Xhaminë Dine Hoxha në Kryeqytet, solli reagim…

Read more

Kryetari i KMSH, H. Bujar Spahiu, mori pjesë, me ftesë të posaçme, në konferencën online të organizuar nga Këshilli Botëror i Komuniteteve Myslimane

Kryetari i KMSH, H. Bujar Spahiu, mori pjesë, me ftesë të posaçme, në konferencën online të organizuar nga Këshilli Botëror i Komuniteteve Myslimane

Kryetari i KMSH, H. Bujar Spahiu, mori pjesë, me ftesë të posaçme, në konferencën online të organizuar nga Këshilli Botëror i Komuniteteve Myslimane, me qendër në Abu Dabi. Konferenca u zhvillua në kuadër të Muajit Bekuar të Ramazanit. Temë e kësaj konference ishte; “Myslimanët në Europën Juglindore – historia, tradita,…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë