Shpërndarja e kurbanit nga KMSH

Shpërndarja e kurbanit nga KMSH

Thirrjes së Komunitetit Musliman të Shqipërisë për mbledhjen e kurbaneve , dhe më pas shpërndarjen e tyre te familjet në nevojë, i janë përgjigjur shumë qytetar rezident në Shqipëri dhe ata të diasporës. Zyra e Gruas pranë KMSH bëri të mundur identifikimin e familjeve në nevojë dhe shpërndarjen e dhjetra…

Read more

Mijëra besimtarë myslimanë falën sot namazin e Kurban Bajramit në sheshin “Skënderbej”, në Tiranë, dhe mijëra të tjerë në sheshet kryesore të çdo qyteti të vendit

Mijëra besimtarë myslimanë falën sot namazin e Kurban Bajramit në sheshin “Skënderbej”, në Tiranë, dhe mijëra të tjerë në sheshet kryesore të çdo qyteti të vendit

Mijëra besimtarë myslimanë falën sot namazin e Kurban Bajramit në sheshin “Skënderbej”, në Tiranë, dhe mijëra të tjerë në sheshet kryesore të çdo qyteti të vendit. Festimet e Kurban Bajramit filluan që në orët e para të mëngjesit me faljen e namazit të sabahut. Më pas programi i Bajramit filloi…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë