Pas përfundimit të ceremonisë së faljes së Fitër Bajramit në Sheshin “Skënderbej” në Tiranë, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, ashtu si çdo vit tjetër, hapi dyert për të pritur urimet tradicionale me rastin e kësaj feste.

Kryetari i Komunitetit Mysliman, H. Bujar Spahiu, priti urimet nga titullarët e komuniteteve fetare të vendit tonë, përfaqësues nga qeveria dhe kampet opozitare, nga trupa diplomatike e shteteve të ndryshme me seli në Tiranë, nga akademikë, drejtues të institucioneve qendrore e lokale, publike e private, personalitete si dhe nga besimtarë të shumtë.

Në mesazhet e tyre drejtuar Kryetarit Spahiu, ata shprehën urimet dhe përshëndetjet më të sinqerta, si dhe vunë theksin tek simbolika e sakrificës dhe solidaritetit që përcjell Fitër Bajrami në vendin tonë dhe mbarë botën.

Në fotoalbumin e mëposhtëm do të gjeni disa çaste të shkëputura nga këto vizita.

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, falenderon të gjithë ata që morën pjesë në këto vizita si dhe ju uron të gjithë shqiptarëve gëzuar për shumë vjet Fitër Bajramin!