Kryetari i KMSH-së, Spahiu sëbashku me kryeministrin Rama dhe ministren Margariti inspektuan Xhaminë Et’hem Beu

Kryetari i KMSH-së, Spahiu sëbashku me kryeministrin Rama dhe ministren Margariti inspektuan Xhaminë Et’hem Beu

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. bujar Spahiu, sëbashku me Kryeministrin, z. Edi Rama dhe Ministren e Kulturës, znj. Elva Margariti, inspektuan Xhaminë Et’hem Beu në Tiranë në çelje të Muajit të Ramazanit. Kryetari Spahiu dhe Kryeministri Rama panë nga afër rezultatin e një pune të gjatë, sa të…

Read more

KMSH nënshkruan kontratat për rindërtimin me bashkësitë Islame të Diasporës

KMSH nënshkruan kontratat për rindërtimin me bashkësitë Islame të Diasporës

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë nënshkruan kontratën e bashkëpunimit për rindërtim me Bashkësitë Islame të Diasporës. Kontrata është nënshkruar midis; -H. Bujar Spahiu, Kryetar i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, -Z. Mehas ALIJA, Kryetar i Komunitetit Mysliman Shqiptar në Zvicër (KMSHZ)/Dachverband der Albanisch-Islamischen Gemeinschaften in der Schweiz (DAIGS). -Z. Vahidin BELULI, Kryetar…

Read more

Dita e parë – 1 RAMAZAN

Dita e parë – 1 RAMAZAN

Ajeti i Ditës “O besimtarë! Ju është urdhëruar agjërimi, ashtu si u ishte urdhëruar atyre para jush, që të mund të bëheni të devotshëm.” (Kuran, 2:183) Hadithi i Ditës Kush kërkon falje për çdo besimtar dhe besimtare, Allahu do të regjistrojë një vepër të mirë për të sa numri i…

Read more

Simpoziumi “Ramazani në Trevat Shqiptare” me iniciativë të Kryetarit të KMSH-së, H. Bujar Spahiu

Simpoziumi “Ramazani në Trevat Shqiptare” me iniciativë të Kryetarit të KMSH-së, H. Bujar Spahiu

Me iniciativë të Kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, ditën e premte, 9 prill 2021, ora 10, në platformën online “Zoom” u mbajt simpoziumi me temë “Ramazani në Trevat Shqiptare”. Pjesmarrës: H. Bujar Spahiu, Kryetar i Komuniteti Mysliman të Shqipërisë H. Naim Tërnava, Myfti i Bashkësisë Islame…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë