Përfaqësues të Bedër urojnë kryetarin Spahiu për rizgjedhjen e tij në krye të KMSH-së

Përfaqësues të Bedër urojnë kryetarin Spahiu për rizgjedhjen e tij në krye të KMSH-së

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti në një takim Rektorin e Kolegjit Universitar “Bedër”, Prof. Dr. Gjergji Sinani, sëbashku me përfaqësues të tjerë të lartë të këtij institucioni. Bashkëbisedimi ndërmjet tyre preku një sërë tematikash të ndryshme në lidhje me ecurinë e deritanishme të KU Bedër.…

Read more

Kryetari Spahiu pret në selinë e KMSH-së dy përfaqësues të lartë të Ambasadës së Francës në Shqipëri

Kryetari Spahiu pret në selinë e KMSH-së dy përfaqësues të lartë të Ambasadës së Francës në Shqipëri

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti sot në selinë e institucionit, z. Samuel Richard, Këshilltar i Parë në Ambasadën e Francës në Shqipëri dhe z. Renaud Dorlhiac, Këshilltar Politik në po të njëjtin institucion. Pasi ju uroi mirëseardhjen të lartëpërmendurve, kryetari Spahiu, u ndal në një…

Read more

Përgjegjësi i Sektorit të Jetimëve pranë fondacionit “Mbreti Selman”, viziton disa nga myftinitë e vendit tonë

Përgjegjësi i Sektorit të Jetimëve pranë fondacionit “Mbreti Selman”, viziton disa nga myftinitë e vendit tonë

Përgjegjësi i Sektorit të Jetimëve pranë fondacionit “Mbreti Selman për Bamirësi dhe Ndihma Humanitare”, z. Abdulaziz Othman, vizitoi këto ditë disa nga myftinitë e vendit tonë, myftini në të cilat që nga fillimi i këtij viti, po zbatohet projekti mujor në ndihmë të 206 fëmijëve jetimë. I shoqëruar nga koordinatori…

Read more

Kryetari Spahiu viziton Atasheun Fetar të Mbretërisë së Arabisë Saudite në Bosnje dhe Hercegovinë

Kryetari Spahiu viziton Atasheun Fetar të Mbretërisë së Arabisë Saudite në Bosnje dhe Hercegovinë

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, i shoqëruar nga Myftiu i Tiranës, z. Lauren Luli dhe drejtori i Vakf-Investimeve, z. Edison Hoti, vizituan Atasheun Fetar të Mbretërisë së Arabisë Saudite në Bosnje dhe Hercegovinë, z. Amir al-Anezi. Pasi ju uroi mirëseardhjen të lartëpërmendurve, Atasheu shprehu vlerësim ndaj…

Read more