Kryetari Spahiu pret në një vizitë lamtumire Ambasadorin Gjerman në Tiranë

Kryetari Spahiu pret në një vizitë lamtumire Ambasadorin Gjerman në Tiranë

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti në një takim lamtumire Ambasadorin Gjerman në Tiranë, z. Peter Zingraf. Gjatë bashkëbisedimit, kryetari Spahiu i shprehu atij vlerësim për bashkëpunimin e frytshëm që ka karakterizuar marrëdhënien ndërmejt dy institucioneve gjatë kohës së ushtrimit të detyrës në vendin tonë, si…

Read more

Kryetari Spahiu pret në një takim zyrtar Ministrin e jashtëm të vatikanit mons. Gallagher

Kryetari Spahiu pret në një takim zyrtar Ministrin e jashtëm të vatikanit mons. Gallagher

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu priti në një vizitë zyrtare Sekretarin e Selisë së Shenjtë për Marrëdhëniet me Shtetet dhe Organizatat Ndërkombëtare, Arqipeshkvin Paul Richard Gallagher. Gjatë takimit me kryetarin Spahiu biseda u përqëndrua te harmonia dhe bashkëjetesa fetare në Shqipëri. Sekretari i Selisë së Shenjtë…

Read more

Kryetari Spahiu pret në një vizitë një grup nxënësish nga Medreseja e Tiranës

Kryetari Spahiu pret në një vizitë një grup nxënësish nga Medreseja e Tiranës

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti, sot, në një takim një grup nxënësish nga Medreseja e Tiranës, të shoqëruar nga drejtori i shkollës, z. Ndriçim Gjimi. Gjatë takimit, Kryetari Spahiu, inkurajoi nxënësit e medresesë për rëndësinë e dijes, harmonizimin e shkëlqyer që medreseja bën midis shkencave…

Read more

Bashkësitë Islame të Preshevës dhe Serbisë, solidarizohen me familjet e prekura nga tërmeti

Bashkësitë Islame të Preshevës dhe Serbisë, solidarizohen me familjet e prekura nga tërmeti

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti sot në selinë e institucionit dy përfaqësues të Bashkësisë Islame të Preshevës dhe Bashkësisë Islame të Serbisë në Novi Pazar. Gjatë kësaj vizite, ata i dorëzuan Kryetarit të KMSH-së, z. Spahiu, kontributin monetar të mbledhur nga besimtarët përkatës të Bashkësive…

Read more