Vizitë pune në Shkodër

Vizitë pune në Shkodër

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, zhvilloi një vizitë pune në Myftininë Shkodër. Në shoqëri të Myftiut të Shkodrës, Muhamed Sytari, Kryetari i KMSH-së zhvilloi një inspektim në disa prej vakëfeve të qytetit të Shkodrës, si dhe në lagjen Zogaj, ku u njoh nga afër me arritjet…

Read more

Kryetari Bruçaj pret ambasadorin norvegjez

Kryetari Bruçaj pret ambasadorin norvegjez

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, priti në një takim ambasadorin e Mbretërisë së Norvegjisë në vendin tonë, rezident në Prishtinë, z. Jan Braathu. Kryetari Bruçaj e falënderoi z. Braathu për vizitën dhe i uroi atij suksese në përmbushjen e misionit të tij diplomatik. Më tej z. Bruçaj…

Read more

Ambasadori Donald Lu në KMSH

Ambasadori Donald Lu në KMSH

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, priti në një takim ambasadorin e ri të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në vendin tonë, z. Donald Lu. Kryetari Bruçaj e falënderoi ambasadorin Lu për vizitën dhe i uroi suksese në misionin e tij në Shqipëri. Ai tha se shqiptarët…

Read more

Vizitë në Medresenë “Liria”

Vizitë në Medresenë “Liria”

Kryetari Skender Bruçaj zhvilloi po ashtu një vizitë në medresenë “Liria” në Elbasan, ku u prit nga drejtori dhe mësues të saj. Z. Bruçaj vlerësoi lart rolin e këtij institucioni në edukimin e brezave dhe përgatitjen e tyre për një të ardhme premtuese. I shoqëruar nga drejtori ai pa nga afër…

Read more