Kryetari Spahiu vizitë në Parma të Italisë me qëllim ndërtimin e një xhamie atje

Kryetari Spahiu vizitë në Parma të Italisë me qëllim ndërtimin e një xhamie atje

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, së bashku me Kancelarin dhe Drejtorin e Vakf/Investimeve, zhvilluan një vizitë një ditore në Parma, Itali. Vizita vjen pas kërkesës së besimtarëve shqiptarë që jetojnë prej vitesh në Parma dhe rrethinat e këtij qyteti për ndërtimin e një xhamie atje. Kryetari…

Read more

Kryetari Spahiu pret në një vizitë lamtumire Ambasadorin Gjerman në Tiranë

Kryetari Spahiu pret në një vizitë lamtumire Ambasadorin Gjerman në Tiranë

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti në një takim lamtumire Ambasadorin Gjerman në Tiranë, z. Peter Zingraf. Gjatë bashkëbisedimit, kryetari Spahiu i shprehu atij vlerësim për bashkëpunimin e frytshëm që ka karakterizuar marrëdhënien ndërmejt dy institucioneve gjatë kohës së ushtrimit të detyrës në vendin tonë, si…

Read more

Kryetari Spahiu pret në një takim zyrtar Ministrin e jashtëm të vatikanit mons. Gallagher

Kryetari Spahiu pret në një takim zyrtar Ministrin e jashtëm të vatikanit mons. Gallagher

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu priti në një vizitë zyrtare Sekretarin e Selisë së Shenjtë për Marrëdhëniet me Shtetet dhe Organizatat Ndërkombëtare, Arqipeshkvin Paul Richard Gallagher. Gjatë takimit me kryetarin Spahiu biseda u përqëndrua te harmonia dhe bashkëjetesa fetare në Shqipëri. Sekretari i Selisë së Shenjtë…

Read more