Kryetari i KMSH-së merr pjesë ceremoninë e 25 vjetorit të themelimit të Komunitetit Mysliman të Serbisë

Kryetari i KMSH-së merr pjesë ceremoninë e 25 vjetorit të themelimit të Komunitetit Mysliman të Serbisë

Me ftesë të kryetarit të Komunitetit Mysliman të Serbisë, Dr. Mevlud ef. Dudiç, kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë H. Skënder Bruçaj mori pjesë në ceremoninë e organizuar me rastin e 25 vjetorit të themelimit të këtij komuniteti, ceremoni e cila u zhvillua në ambientet e Fakultetit të Studimeve Islame…

Read more

Kryetari i KMSH-së priti në një takim Ambasadorin italian në Shqipëri

Kryetari i KMSH-së priti në një takim Ambasadorin italian në Shqipëri

Kryetari i KMSH-së priti në një takim Ambasadorin italian në Shqipëri, Alberto Cutillo. Kreu i KMSH-së z. Bruçaj pasi e njohu z. Cutillo me Institucionin e KMSH-së dhe rolin që ai ka në shoqërinë shqiptare i  shprehu angazhimin për të bashkëpunuar me të gjithë organizmat vendase dhe të huaja të cilat i shërbejnë mbarëvajtjes së harmonisë dhe…

Read more

Nënkryetari i KMSH-së vizitë në Shkodër

Nënkryetari i KMSH-së vizitë në Shkodër

Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Gazmend Aga, ka vizituar Myftinine e Shkodrës, Shoqatën Istanbul dhe Medresenë Haxhi Sheh Shamia. Nënkryetari vlerësoi punën e bërë në përcjelljen e mesazhit islam në këtë zonë, veçanërisht nëpërmjet kurseve të Kuranit tek të rinjtë si dhe punën pedagogjike në Medrese. Ai  vlerësoi…

Read more