Zhvillohet aktiviteti artistiko-fetar me titull: “Gruaja, arkitektja e shoqërisë”

Zhvillohet aktiviteti artistiko-fetar me titull: “Gruaja, arkitektja e shoqërisë”

Në kuadër të 7-8 Marsit, Zyra e Gruas pranë Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, zhvilloi në ambientet e Tirana International Hotel, aktivitetin artistiko-fetar me titull: “Gruaja, arkitektja e shoqërisë”. Ky aktivitet mblodhi sëbashku figura të shquara të skenës dhe ekranit shqiptar, përfaqësues të institucioneve të ndryshme publike e private të vendit,…

Read more

Takimi i radhës në burgun e “Ali Demit”

Takimi i radhës në burgun e “Ali Demit”

“Këshillimi”, ishte tema e radhës e mbajtur nga përfaqësuese të Zyrës së Gruas këtë të enjte, në burgun e grave në lagjen Ali Demi, në Tiranë. “Këshillimi është kushti i parë që vendimet që merren të jenë të sakta. Nëse një çështje e caktuar nuk mendohet e nuk peshohet mirë,…

Read more