Përfundon punimet e tij forumi i Bahrejnit: “Lindja dhe perëndimi për bashkëjetesën njerëzore”

Përfundon punimet e tij forumi i Bahrejnit: “Lindja dhe perëndimi për bashkëjetesën njerëzore”

Mbyll punimet forumi i Bahrejnit: “Lindja dhe perëndimi për bashkëjetesën njerëzore” Pjesë e këtij organizimi ndërkombëtar ishin studiues, personalitete politike dhe liderë fetarë nga e gjithë bota, ndër ta edhe Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu dhe z. Sami Shiba, Ambasadori i Shqipërisë në Arabinë Saudite. Qëllimi…

Read more

Mbrëmje fetare në Malësinë e Madhe

Mbrëmje fetare në Malësinë e Madhe

Ditën e djeshme, Myftinia e Malësisë së Madhe organizoi në xhaminë e qendrës së Koplikut, tribunën fetare”Mire se vjen Ramazan” Në këtë tribunë, krahës mikëpritësit, Myftiut të Malësisë së Madhe, z. Edmir Smajlaj, mori pjesë Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu dhe imami nga Shkupti, Dr. Zekeria…

Read more

Ambasadorja e Suedise vizitoi KMSH-në.

Ambasadorja e Suedise vizitoi KMSH-në.

Ambasadorja e Suedise në Shqipëri, znj. Elsa Hastad, vizitoi Komunitetin Mysliman të Shqipërisë. Znj. Hastad u prit nga Kryetari i KMSH-s, H. Bujar Spahiu. Kryetari e falenderoi ambasadoren për vizitën dhe vlerësoi mardhëniet shumë të mira midis KMSH dhe Ambasadës Suedeze në Tiranë. Fokusi i bisedës ishte miqësia midis dy…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë