Pasi lanë hotelin mëngjesin e djeshëm, haxhinjtë e Medinës ndaluan për të bërë nijetin e Umres në Mijkat-Dhulhulejfe sipas sunnetit Profetik.
Menjëherë pas kësaj ata janë nisur drejt Mekkës ku pritet të mbërrijnë mbrëmjen e sotme dhe pasi të akomodohen në hotelin përkatës do të kryejnë Umren.
Në foto vetëm njëri nga 4 autobusët e këtij grupi.