“Këshillimi”, ishte tema e radhës e mbajtur nga përfaqësuese të Zyrës së Gruas këtë të enjte, në burgun e grave në lagjen Ali Demi, në Tiranë.

“Këshillimi është kushti i parë që vendimet që merren të jenë të sakta. Nëse një çështje e caktuar nuk mendohet e nuk peshohet mirë, vendimet që merren pa u njohur dhe me mendimet e kritikat e të tjerëve, në shumë raste përfundojnë me humbje dhe dështim. I mençuri që është disa hapa përpara e më i mençur se të tjerët, është ai që i vlerëson mendimet dhe gjykimet e të tjerëve.”, u shpreh përfaqësuesja e Zyrës së Gruas, znj. Nadia Lika.
Ajo shtoi më tej se Profeti ynë (a.s.) është ndër të parët që i ka dhënë kësaj çështje vendin që meriton. Madje edhe në çështjet familjare e vetjake, ai këshillohej me shokët e tij.

Zyra e Gruas, në bazë të një marrëveshje me Drejtorinë e Burgjeve, zhvillon çdo të enjte takime me gratë vuajnë dënimin në burgun e Ali Demit, ku zhvillojnë aktivitete të ndryshme sociale, kulturore dhe fetare.

5 maj 2016

13147690_1106272019393500_3551344968447171807_o

13087198_1106272092726826_586189053709246167_o 13123029_1106272026060166_2116658904043541222_o