Zhvillohet ceremonia e fillimit të punimeve për ndërtimin e xhamisë së re të qytetit të Librazhdit

Zhvillohet ceremonia e fillimit të punimeve për ndërtimin e xhamisë së re të qytetit të Librazhdit

Menjëherë pas faljes së namazit të xhumasë, ditën e djeshme, në oborrin e xhamisë aktuale të qytetit të Librazhdit, u zhvillua ceremonia e fillimit të punimeve për ndërtimin e xhamisë së re të këtij qyteti. Në këtë ceremoni, ishin të pranishëm: Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu,…

Read more

Pukë, inaugurohet xhamia e fshatit Qerret

Pukë, inaugurohet xhamia e fshatit Qerret

Nën një atmosfere të mrekullueshme festive u zhvillua ceremonia e inaugurimit të xhamisë së fshatit Qerret të Pukës. Ceremonia e inaugurimit u hap me Himnin Kombëtar për të vijuar më pas me pjesë Kuranore. Myftiu i Pukës Gëzim Kopani pasi falënderoi Zotin dhe të pranishmit për pjesëmarrjen, falënderoi donatorin e kësaj xhamie. Kjo faltore…

Read more

Pobrati i Beratit me xhami të re

Pobrati i Beratit me xhami të re

Në fshatin Pobrat të Beratit është inaguruar xhamia e re e ndërtuar nga shoqata UAMI. Në ceremoninë e inagurimit morën pjesë nënkryetari i KMSH-së, z. Bujar Spahiu, drejtori i arsimit në KMSH, z. Astrit Zharri, përfaqësuesi i shoqatës UAMI, z. Hektor Saliaj si dhe dhjetra besimtarë. Nënkryetari i KMSH-së në…

Read more