054922d7-5e0d-49f4-ab1f-c7e2abab3903Në fshatin Pobrat të Beratit është inaguruar xhamia e re e ndërtuar nga shoqata UAMI.

Në ceremoninë e inagurimit morën pjesë nënkryetari i KMSH-së, z. Bujar Spahiu, drejtori i arsimit në KMSH, z. Astrit Zharri, përfaqësuesi i shoqatës UAMI, z. Hektor Saliaj si dhe dhjetra besimtarë.

Nënkryetari i KMSH-së në fjalën e tij përshëndetëse falënderoi shoqatën për ndërtimin e xhamisë duke shpresuar se kjo xhami do të shërbejë dhe plotësojë nevojat e besimtarëve të kësaj zone.

7bbd558f-5a4b-4892-8456-f5abf61e1eac 328a2d33-e46f-492d-bc9e-3895d09da3ee  95406842-7070-4425-bdd2-3c15e48801d4