Pobrati i Beratit me xhami të re

Pobrati i Beratit me xhami të re

Në fshatin Pobrat të Beratit është inaguruar xhamia e re e ndërtuar nga shoqata UAMI. Në ceremoninë e inagurimit morën pjesë nënkryetari i KMSH-së, z. Bujar Spahiu, drejtori i arsimit në KMSH, z. Astrit Zharri, përfaqësuesi i shoqatës UAMI, z. Hektor Saliaj si dhe dhjetra besimtarë. Nënkryetari i KMSH-së në…

Read more

“Frytet e Besimit” në Berat

“Frytet e Besimit” në Berat

Cikli i mbrëmjeve fetare “Frytet e Besimi” u zhvillua mbrëmjen e së enjtes në Xhaminë e Plumbit në Berat. Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Bujar Spahiu, foli për mirësitë e leximit të Kur’anit. Z. Spahiu nënvizoi se sa më shumë ta lexojmë Kur’anin, aq më shumë do ta kuptojmë…

Read more