Pobrati i Beratit me xhami të re

Pobrati i Beratit me xhami të re

Në fshatin Pobrat të Beratit është inaguruar xhamia e re e ndërtuar nga shoqata UAMI. Në ceremoninë e inagurimit morën pjesë nënkryetari i KMSH-së, z. Bujar Spahiu, drejtori i arsimit në KMSH, z. Astrit Zharri, përfaqësuesi i shoqatës UAMI, z. Hektor Saliaj si dhe dhjetra besimtarë. Nënkryetari i KMSH-së në…

Read more