Ditën e shtunë, më 23 korrik 2016, u zhvillua ceremonia e përurimit të xhamisë së re të fshatit Kullaj, në Njësinë Administrative Postribë.

Besimtarë të shumtë morën pjesë në këtë ceremoni, të cilën e nderuan me pjesëmarrjen e tyre edhe nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, Drejtori për Evropën i Fondaciont “Mercy International”, Kuvajt, z. Khalid El-Mula, Myftiu i Zonës Shkodër, Imam Muhamed B. Sytari, Myftiu i Malësisë së Madhe, H. Edmir Smajlaj, Drejtori i Fondacionit “Mirësia”, z. Korab Kaja, Kryetari i Shoqatës “Ardhmëria”, z. Tahir Zeneli, Drejtori i Shoqatës “Mirënjohja”, z. Samet Shehu, Administratori i Njësisë Administrative, Postribë, z. Altin Shabaj dhe shumë imamë, teologë dhe besimtarë të zonës.

Në përshëndetjet e kësaj ceremonie u dhanë mesazhe të qarta harmonie në mesin e myslimanëve, qëndrueshmërie në besim dhe lidhje të fortë me xhaminë dhe mësimet e saj.

13640908_1765645086990370_528379899212081855_o 13708165_1765644806990398_5600954772069608112_o 13662082_1765645316990347_8463342783611451670_o 13680353_1765644813657064_39924991364297093_o   13719539_1765644636990415_8972645611340775407_o 13723983_1765644936990385_5410316966637444918_o 13737456_1765644640323748_3323930071644825844_o13653205_1765645220323690_1748613705474682823_o