Kryetari Bruçaj pret ambasadorin e Izraelit

Kryetari Bruçaj pret ambasadorin e Izraelit

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, priti në një vizitë zyrtare ambasadorin e ri të Izraelit në Shqipëri, z. Boaz Rodkin.  Kryetari Bruçaj e falënderoi z. Rodkin për vizitën. Ai vlerësoi marrëdhëniet që ekzistojnë midis Shqipërisë dhe Izraelit, ndërsa kërkoi shtrirjen e këtyre marrëdhënieve edhe ndërmjet Komunitetit…

Read more

Kryetari i KMSH-së merr pjesë në konferencën rajonale kundër ekstremizmit

Kryetari i KMSH-së merr pjesë në konferencën rajonale kundër ekstremizmit

Kryetari i KMSH-së, z. Skender Bruçaj ka marrë pjesë në ministerialin rajonal në luftën kundër terrorizmit, organizuar nga Ministria e Punëve të Brendshme ditën e djeshme  në Tiranë. Qëllimi i këtij ministriali ishte bashkëpunimi i përbashkët për parandalimin e akteve dhe aktiviteteve terroriste. Në këtë konferencë morën pjesë ministri i…

Read more

Kryetari i KMSH-së viziton Panairin e Librit

Kryetari i KMSH-së viziton Panairin e Librit

Kryetari i Komunitetit Mysliman, z. Skender Bruçaj, vizitoi Panairin e Librit “Tirana 2014”, i cili po zhvillohet si çdo vit në Pallatin e Kongreseve në Tiranë. I shoqëruar nga nënkryetari Ali Zaimi dhe drejtori i Kulturës Genti Kruja, kryetari Bruçaj vizitoi stendat e shumë shtëpive botuese nga Shqipëria, Kosova e…

Read more