Zhvillohet Konferenca e Mbledhjes së Liderëve Parlamentarë dhe Fetarë në Bosnje-Hercegovinë

Zhvillohet Konferenca e Mbledhjes së Liderëve Parlamentarë dhe Fetarë në Bosnje-Hercegovinë

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, ndodhet në Sarajevo të Bosnje-Hercegovinës, ku mori pjesë në aktivitetin, me titull: “Konferenca e Mbledhjes së Liderëve Parlamentarë dhe Fetarë” me ftesë të posaçme të Asamblesë së Parlamentit Boshnjak dhe Ligës së Botës Islame (RABITA), aktivitet ky i cili u zhvillua…

Read more

Inaugurohet projekti i dhurimit të iftareve, pakove me ndihma ushqimore dhe hurmave për Ramazan

Inaugurohet projekti i dhurimit të iftareve, pakove me ndihma ushqimore dhe hurmave për Ramazan

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, në bashkëpunim me Atasheun Fetar të Mbrëtërisë së Arabisë Saudite në Bosnje Hercegovinë, dhe me koordinimin e Ambasadës së Arabisë Saudite në Tiranë, zhvilluan ditën e djeshme në ambientet e Medresesë së Tiranës, ceremoninë e inaugurimit të projektit të dhurimit të iftareve, pakove me ndihma ushqimore…

Read more

Kryetari i KMSH-së merr pjesë ceremoninë e 25 vjetorit të themelimit të Komunitetit Mysliman të Serbisë

Kryetari i KMSH-së merr pjesë ceremoninë e 25 vjetorit të themelimit të Komunitetit Mysliman të Serbisë

Me ftesë të kryetarit të Komunitetit Mysliman të Serbisë, Dr. Mevlud ef. Dudiç, kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë H. Skënder Bruçaj mori pjesë në ceremoninë e organizuar me rastin e 25 vjetorit të themelimit të këtij komuniteti, ceremoni e cila u zhvillua në ambientet e Fakultetit të Studimeve Islame…

Read more