Ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati shtron iftar

Ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati shtron iftar

Ministri i Jashtëm z. Ditmir Bushati, ka shtruar një iftar në respekt të sakrificës së besimtarëve mysliman në këtë muaj të bekaur të Ramazanit. Të ftuarit e Ministrit Bushati, ishin përfaqësues të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe  komuniteteve të tjera fetare në vendin tonë, deputetë të Kuvendit, përfaqësues të trupit…

Read more

Rama shtron iftar në oborrin e kryeministrisë

Rama shtron iftar në oborrin e kryeministrisë

Kryeministri i Shqipërisë, z. Edi Rama, ka shtruar në ambjentet e brendshme të kryeministrisë iftar me rastin e Muajit të Madhërishëm të Ramazanit. Të ftuar të zotit Rama ishin përfaqësues të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe  komuniteteve të tjera fetare në vendin tonë, deputetë të Kuvendit të Shqipërisë, përfaqësues të…

Read more

KMSH shtron iftar për ish-medresistët dhe tarikatet

KMSH shtron iftar për ish-medresistët dhe tarikatet

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë shtroi mbrëmë në ambientet e Medresesë së Tiranës një iftar, ku të ftuar ishin ish-medresistët e vjetër të kësaj shkolle dhe tarikatet Bektashi, Kadri, Rufai dhe Halveti. Në fjalën e tij, nënkryetari i Komunitetit Mysliman, z. Bujar Spahiu, theksoi vlerat e muajit të Ramazanit  dhe atmosferën e ngrohtë që jep mes vëllezërve ky…

Read more

Myftinia Lezhë shtron iftar   

Myftinia Lezhë shtron iftar   

Edhe Myftinia Lezhë, në kuadër të muajit të bekuar të Ramazanit ka shtruar një iftar me besimtarë të shumtë të qytetit. Në këtë darkë ifari morën pjesë: Kryevaizi i KMSH-së z. Lauren Luli, Kryetari i Bashkisë Lezhë z. Fran Frrokaj, Prefekti i Qarkut z. Eduard Ndreca, përfaqesues të kishës katolike dhe…

Read more

Myftinia Kavajë shtron iftar

Myftinia Kavajë shtron iftar

Në kuadër të muajit të bekuar të Ramazanit, Myftinia e Kavajës, ka shtruar mbrëmë një iftar me besimtarët e këtij rrethi. Të pranishëm në këtë iftar ishin edhe nënkryetari i Komunitetit Mysliman z. Ali Zaimi, Kancelari, z. Ylli Cikalleshi, Myftiu i Kavajës, z. Besnik Leçini, nënprefekti i qarkut Tiranë z.…

Read more

KMSH, iftar në burgun e Peqinit

KMSH, iftar në burgun e Peqinit

Myftinia e Peqinit në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve, shtruan një iftar në Burgun e sigurisë së lartë Peqin, për të gjithë personat me liri të kufizuar që vuajnë dënimin në këtë institucion. Në këtë aktivitet morën pjesë myftiu i Peqinit, z. Bilal Bodlli, stafi i edukimit të…

Read more