Edhe Myftinia Lezhë, në kuadër të muajit të bekuar të Ramazanit ka shtruar një iftar me besimtarë të shumtë të qytetit.

Në këtë darkë ifari morën pjesë: Kryevaizi i KMSH-së z. Lauren Luli, Kryetari i Bashkisë Lezhë z. Fran Frrokaj, Prefekti i Qarkut z. Eduard Ndreca, përfaqesues të kishës katolike dhe besimtarë të shumëtë.

Në fjalën e tij, Kryevaizi Luli, u shpreh se tryeza e iftari është ajo që i mbledh të gjithë pa asnjë dallim, për të gëzuar sëbashku.

“Tryeza e iftarit është momenti më i gëzueshëm për të gjithë besimtarët. Kjo tryezë mbledh njerëz të niveleve shoqërore dhe besimeve të ndryshme dhe i bën pjesë të gëzimit të përbashkët, jo vetëm besimtarët, por për të gjithë njerëzit.”, tha z. Luli.

Ndërsa Myftiu i Lezhës z. Agim Tereziu, falënderoi pjesëmarrësit që iu përgjigjen ftesës në sofrën e begatë të Ramazanit.

22 qershor 2016

13529249_1789887104629632_1723831358602363751_n13495031_1789887124629630_4189713359183950071_n

13435509_1789887274629615_2453431698684506301_n  13516157_1789887411296268_1914250471993218997_n 13529183_1789887341296275_1188086709268473859_n