Darkë iftari me nxënësit e medreseve të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë

Darkë iftari me nxënësit e medreseve të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë

Drejtoria e Arsimit pranë Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, organizoi një darkë iftari në ambientet e “Tirana International Hotel” me nxënësit e medresesë së Elbasanit, Shkodrës dhe Tiranës, dega djem. Të pranishëm ishin Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Taulant Bica, Drejtori i Arsimit në KMSH, z. Elton Karaj, Drejtori…

Read more

Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi shtron iftar për Muajin e Ramazanit

Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi shtron iftar për Muajin e Ramazanit

Në kuadër të Muajit të Bekuar të Ramazanit, Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë z. Gramoz Ruçi, shtroi një darkë iftari për Komunitetin Mysliman të Shqipërisë. Përpos stafit të institucionit, në iftar ishin të pranishëm gjithashtu edhe përfaqësues të komuniteteve të tjera fetare të vendit, deputetë, gazetarë, drejtues institucionesh publike e…

Read more

Ramazan 2019, KMSH shtron iftarin e parë

Ramazan 2019, KMSH shtron iftarin e parë

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka shtruar mbrëmë iftarin e parë të Ramazanit, ku morën pjesë presidenti i Republikës së Shqipërisë, SH.T.Z. Ilir Meta, kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, Prefektja e Tiranës, znj. Suzana Jahollari, nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, z. Andi Seferi,  drejtues të komuniteteve fetare…

Read more

Ramazan 2017, KMSH shtron iftarin e parë

Ramazan 2017, KMSH shtron iftarin e parë

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka shtruar mbrëmë iftarin e parë të Ramazanit, ku morën pjesë presidenti i zgjedhur, z. Ilir Meta, kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, përfaqësues të komuniteteve fetare në vend, ambasadorë të vendeve të  ndryshme të akredituar në Tiranë, njerëz në nevojë, individë me aftësi të kufizuara, si dhe…

Read more

KMSH shtron iftar në burgun e Peqinit

KMSH shtron iftar në burgun e Peqinit

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve, shtruan një iftar në Burgun e sigurisë së lartë Peqin, për të gjithë personat me liri të kufizuar që vuajnë dënimin në këtë institucion dhe agjërojnë muajin e Ramazanit. Në këtë aktivitet morën pjesë kryetari i Komunitetit Mysliman…

Read more