Myftinia Lezhë shtron iftar   

Myftinia Lezhë shtron iftar   

Edhe Myftinia Lezhë, në kuadër të muajit të bekuar të Ramazanit ka shtruar një iftar me besimtarë të shumtë të qytetit. Në këtë darkë ifari morën pjesë: Kryevaizi i KMSH-së z. Lauren Luli, Kryetari i Bashkisë Lezhë z. Fran Frrokaj, Prefekti i Qarkut z. Eduard Ndreca, përfaqesues të kishës katolike dhe…

Read more