Takim pune në Kukës   

Takim pune në Kukës  

Në ambientet e qendrës kulturore të Myftinisë Kukës u zhvillua një takim pune me imamët e rretheve Kukës, Has dhe Tropojë. Në këtë takim morën pjesë nënkryetari i KMSH-së, z. Bujar Spahiu, drejtori i Burimeve Njerëzore, z. Dorian Demetja dhe drejtori i Rinisë dhe i Marrëdhënieve me xhematin, z. Armand…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë