“Përjetësisht më ty” quhej programi i zhvilluar nga Myftinia e Dibrës në përkujtim të Profetit Muahmed a.s.

Të pranishëm në aktiviet ishin edhe Kryetari i Këshillit të Përgjithshëm të KMSH-së z. Islam Hoxha, Myftiu i Burrelit dhe ai i Bulqizës si dhe nënkryetari i Komunitetit Mysliman z. Bujar Spahiu.

Në program përshëndetën Myftiu i Dibrës, z. Muiz Kurtulla, Kryetari i Këshillit të Përgjithshëm, z. Islam Hoxha dhe nënkryetari i KMSH-së, z. Bujar Spahiu.

Nënkyetari i KMSH-së z. Bujar Spahiu, në fjalën e tij u shpreh se Profeti Muhamed a.s. ishte i dërguar për t’i hapur njerëzimit horizonte të reja.

“Kushdo që të përpiqet të tregojë për të nuk do të mundet ashtu siç duhet. Jeta e tij ishte e jashtëzakonshme, vlerat më ta larta të moralit ishin te ai dhe i kushtoi gjithë jetën e tij, përhapjes së këtyre vlerave në të gjithë botën dhe në të gjithë kohërat dhe ia arriti.”, tha mes të tjerash nënkryetari Spahiu.

Programi i cili u zhvillua në pallatin e kulturës në Peshkopi u shoqërua edhe me këndimin e Ilahive dhe pjesëve të Mevludit nga hoxhallarë të vjetër dibranë.

25 dhjetor 2016

15748080_10207234669976527_978913563_o 15749169_10207234670136531_1501582815_o 15749589_10207234669896525_1570822786_n 15781837_10207234670176532_792845127_n15776281_10207234670816548_446943874_o 15778474_10207234669936526_1253917230_o