PROGRAMI I KURBAN BAJRAMIT

PROGRAMI I KURBAN BAJRAMIT

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se Kurban Bajrami është ditën e hënë, 12 shtator 2016. Bajrami do të falet në orën 07:00 në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, përpara ish – Hotel Dajtit, Tiranë. Para faljes së namazit të Kurban Bajramit do të zhvillohet një ceremoni me lexim…

Read more

Program artistik për Kuranin Famëlartë

Program artistik për Kuranin Famëlartë

Medreseja e Tiranës organizoi të premten një program artistik kushtuar Kuranit. Në këtë aktivitet të ndërthurur me leximin e ajeteve të Kuranit, ilahi, poezi, dhe aktrim, u përçuan mesazhet dhe vlerat universale të  Islamit. Në program morën pjesë, kryetari i KMSH-së, z. Skender Bruçaj, rektori i Universitetit Bedër, z. Ferdinand…

Read more