Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se Kurban Bajrami është ditën e hënë, 12 shtator 2016. Bajrami do të falet në orën 07:00 në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, përpara ish – Hotel Dajtit, Tiranë.

Para faljes së namazit të Kurban Bajramit do të zhvillohet një ceremoni me lexim kur’ani, ligjërata dhe përshëndetje.

PROGRAMI I PLOTË I KURBAN BAJRAMIT 2016

05:30 – NAMAZI I SABAHUT (FALJA)
05:45 – KURAN
06:30 – HAPJA
06:35 – LEXIM KURANI – IMAMI I XHAMISË SË SELITËS, ADNAND MERJA
06:40 – FJALA E KRYETARIT TË KMSH-së, SKENDER BRUÇAJ
06:45 – LIGJËRATË –ELVIS NAÇI
07:00 – FALJA E NAMAZIT TË BAJRAMIT
07:10 – HYTBEJA E BAJRAMIT – MYFTIU I TIRANËS, YLLI GURRA
07:20 – ILAHI