Mijëra besimtarë myslimanë mbushën sot sheshin “Skënderbej” në Tiranë dhe të gjithë sheshet kryesore të qyteteve dhe xhamitë e vendit për faljen e Kurban Bajramit

Mijëra besimtarë myslimanë mbushën sot sheshin “Skënderbej” në Tiranë dhe të gjithë sheshet kryesore të qyteteve dhe xhamitë e vendit për faljen e Kurban Bajramit

Programi i Kurban Bajramit filloi që në orët e para të mëngjesit të ditës së sotme në sheshin “Skëndërbej”, Tiranë, me lexim Kurani nga imami i xhamisë “Et’hem Bej”, z. Elton Karaj. Ceremonia vijoi më tej me fjalën përshëndetëse të Kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, i…

Read more

PROGRAMI I KURBAN BAJRAMIT

PROGRAMI I KURBAN BAJRAMIT

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se Kurban Bajrami është ditën e hënë, 12 shtator 2016. Bajrami do të falet në orën 07:00 në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, përpara ish – Hotel Dajtit, Tiranë. Para faljes së namazit të Kurban Bajramit do të zhvillohet një ceremoni me lexim…

Read more